Kjente navn har brukt Aspa PoreCleanser

Visste du at kjente navn bruker Aspa PoreCleanser i sine daglige rutiner?
Du kan se hva de og andre sier om produktet her:

Ida Wulff

Greia er jo at jeg har pleid å klemme ut hudormer og porer med de falske neglene mine - og sånt blir det arr av. Med PoreCleanseren er jeg rød et par timer etter behandling, og så er det som om noe aldri har skjedd. Nå får ansiktet mitt en runde med PoreCleanseren en gang i uken, gjerne samme dag som jeg skrubber resten av kroppen. Så deilig! Det hender også at den drar med seg gamle sminkerester, til tross for at jeg vasker ansiktet med både sminkeservietter og rens - det er alltids noe som klarer å gjemme seg i huden.

Les hele innlegget til Ida her

 

 

Martine Lunde

Jeg skal love dere at dere kommer til å bli overrasket over hvor mye som faktisk samler seg opp etter en runde på nesen for eksempel.

Les hele innlegget til Martine her

Sofie Nilsen

 

"...jeg kan med hånden på hjertet si at dette vil være en av de beste investeringene du gjør for huden din."

Les hele innlegget til Sofie her

Gi en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres