Slik får du en fantastisk hud!

Store porer, svarte prikker eller fet hud – Alt dette er problemer som er kjent for alle uansett alder, eller kjønn. Det har med årene kommet mange måter for å fjerne dette, alt fra kosmetiske produkter som masker til profesjonelle, dyre prosedyrer i skjønnhetssalonger. Aspa PoreCleanser er en av de nyeste oppfinnelsene i hudbehandling. Den kan hjelpe deg å gjøre huden din se sunnere ut.

 

Så, hvordan fungerer Aspa PoreCleanser? Det den gjør er at den lager et vakuum mellom huden din og enheten som igjen gjør at du suger ut det du måtte ha i porene. Smuss, sorte prikker, og fett fra huden blir enkelt fjernet. Denne måten er veldig hygenisk, og den er også skånsom mot huden din. I tillegg gjør den blodet i det øverste laget til å sirkulere raskere slik at huden får mer oksygen. Aspa PoreCleanser skader ikke huden din.

 

Aspa PoreCleanser er veldig enkel i bruk. Før start, sørg for at huden din er ren. Gjør din daglige vaskerutine, fjern sminke og annet du måtte ha på huden. Hvis du ikke har vasket porene dine på en stund, anbefaler vi at du gjør prosedyrene etter at du har dusjet. I dette tilffellet, vil huden din bli mer fuktig og porene vil være mer åpne. Velg hetten som passer deg best, og start sakte å beveg deg frem og tilbake. Hvis du bruker Aspa PoreCleanser på en feil måte, dvs. om du beveger den for rask eller for sakte, vil det henholdsvis enten føre til at du ikke suger opp noe, eller du vil ende opp med blåmerker. Pass på at du ikke holder PoreCleanseren et sted lenger enn 2 sekunder av gangen. Beveg den jevnt og sakte.

 

Aspa PoreCleanser er en ny måte for effektiv hjemmebehandling for å gjøre huden din bedre og fjerne alt det ekle du har i huden din. Bruk den hver uke og få fantastiske resultater!

 

Se Therese prøve ut Aspa PoreCleanser: 

Gi en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres